KATTENHOTEL DE VUURSCHE

Hoge Vuurseweg 1
3749 AB Lage Vuursche

Mobiel
06-10644130
E-mail info@kattenhoteldevuursche.nl
Website www.kattenhoteldevuursche.nl
K.v.K.
Gooi-, Eem- en Flevoland
Nummer: 32107594

Privacy policy

dibevo

Openingstijden

maandag t/m zaterdag

van 10:30 - 12:30

zon- en feestdagen gesloten

bezichtiging op afspraak

Laatste tweets

Weer in Lage Vuursche

U bent hier

Over de gastvrouw

Mijn naam is Marlise Koop-Schep. Ik ben geboren op een boerderij in het dorpje Lage Vuursche, een mooi plekje, midden in de bossen aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug. Al op de boerderij had ik een grote voorliefde voor katten. Ik liep erg vaak rond met een poes in mijn armen.

Na de basisschool en de HAVO ben ik in Leeuwarden diermanagement gaan studeren, een leuke en interessante studie. In het 2e jaar van de studie ben ik een opleiding voor paraveterinair (dierenartsassistente) gaan doen. Nadat ik beide opleidingen had afgerond, ben ik in Bussum bij Sterkliniek Dierenartsen Naarden-Bussum (tegenwoordig Anicura Naarden-Bussum) gaan werken. Ondertussen had ik mijn Honden- en kattenbesluit gehaald en veel cursussen o.a. over diervoeding gevolgd.

over onsTijdens mijn studie mocht ik geen huisdieren hebben. Een jaar nadat ik in mijn huisje was getrokken, in het dorp van Lage Vuursche, moest er toch echt een kat komen. Tijdens mijn werk bij de dierenartsenpraktijk werd ik verliefd op de Noorse Boskat, een prachtig beest, dat zo uit de bossen van Lage Vuursche vandaan zou kunnen lopen. Helaas zijn onze Noorse Boskatten overleden en inmiddels hebben we vier huis-tuin-en-keukenkatten.
"Julius" een echte jager die altijd buiten is. "Rooie Sien", die als het buiten koud en nat is graag in het kattenhotel een dutje doet en "Sophie" en "Emma", twee zusjes geboren in het voorjaar van 2021.

Het is altijd al een droom van mij geweest om een kattenhotel te beginnen. In 2011 ben ik samen met mijn ouders gestart met de nieuwbouw van het kattenhotel en een zoogkoeienstal. In januari 2012 zijn alle bouwwerkzaamheden afgerond.
Vanaf december 2018 zijn er ook een aantal privé hotelkamers beschikbaar. Hierin kunnen 1 tot 4 katten uit één huishouden logeren.

Mijn man Sander Koop is ook regelmatig in het kattenhotel te vinden, metname als er veel logees gebracht of opgehaald worden springt hij bij.

Sinds de zomer van 2021 kunt u ook Shireen Wagena treffen. Zij heeft heeft een warm hart voor dieren en helpt een aantal ochtenden per week in het kattenhotel.

Uw kat is van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen in ons hotel.