KATTENHOTEL DE VUURSCHE

Hoge Vuurseweg 1
3749 AB Lage Vuursche

Mobiel
06-10644130
E-mail info@kattenhoteldevuursche.nl
Website www.kattenhoteldevuursche.nl
K.v.K.
Gooi-, Eem- en Flevoland
Nummer: 32107594

Privacy policy

dibevo

Openingstijden

maandag t/m zaterdag

van 10:30 - 12:30

zon- en feestdagen gesloten

bezichtiging op afspraak

Laatste tweets

Weer in Lage Vuursche

U bent hier

Links

www.sanderkoe.nl
Naast het kattenhotel hebben we ook een veehouderijbedrijf en is het mogelijk (H)eerlijk rundvlees direct bij ons af te halen in de winkel, of te bestellen via de website. We hebben zowel vleespakketten als losse verpakkingen en beschikken over een uitgebreid assortiment. 

www.dibevo.nl
Dibevo is de brancheorganisatie voor ondernemers in de gehele gezelschapsdierensector. Dibevo verenigt – en dat is uniek – de gehele bedrijfskolom binnen de huisdierenbranche.

www.huisdierenapp.nl
De HuisdierenApp is gratis en beschikbaar in App store (Apple) en Play store (Android). Het HuisdierenApp platform bestaat uit de app, de website en een Facebookpagina. Het is een gratis en onafhankelijke app voor iedereen met een huisdier. Door de inzet van de app heb je als  baasje alle informatie en diensten op één plek bij de hand. Centraal in de app staat de functionaliteit ‘Mijn huisdier’, waarin belangrijke gegevens van het eigen huisdier zoals chip- en verzekeringsnummer, bewaard kunnen worden. Een handige tool is de herinneringenservice voor de ontworming- en ontvlooiingsbehandelingen en medicatie. 

www.kattenkliniekfelicare.nl
Dierenartsenpraktijk in Soest, exclusief voor katten.

www.dierenkliniekmiddennederland.nl
Dierenartsenpraktijk o.a. in Maartensdijk, biedt service aan huis op flexibele momenten in de provincie Utrecht en ’t Gooi.

www.sterkliniekdierenartsen-naarden-bussum.nl
Dierenartsenpraktijk in Bussum.

www.helenvoordieren.nl
Healing Touch for Animals® Practitioner, gecombineerd met homeopathie en aromatherapie.

 

www.praktijkvoorkattengedrag.nl
Voor deskundig advies door een gediplomeerd gedragstherapeut met ervaring op het gebied van gedragsproblemen bij katten. Regio Utrecht.

www.puurkattengedrag.nl
Voor deskundig advies door een gediplomeerd gedragstherapeut met ervaring op het gebied van gedragsproblemen bij katten. Regio Weesp.

www.madebysoosh.nl
Maakt slaapzakken voor dieren. De slaapzakken zijn handgemaakt, comfortabel, veilig en ook als mand of kussen te gebruiken.

 

www.lagevuursche.net
Voor informatie over de bijzondere geschiedenis, heden en toekomst van Lage Vuursche.

www.anvnoorderpark.nl
Agrarische Natuurvereniging Noorderpark.